úterý 10. června 2014

Studená ovesná kaše tropicana



A s topickymi vedry je tu i recept na tropickou studenou ovesnou kaši ba primo i ledovou ;-). Ta zaručeně osvěží.

Studená ovesná kaše tropicana 


(1 porce)
  • ½ salku jemných ovesných vloček
  • trochu horké vody
  • 3 lžíce raw kakaa
  • ½ lžíce kokosoveho oleje Bio
  • 1 lžička medu/sirupu
  • 1 banán nejlépe mraženy
  • ½ banánu čerstvého
  • čerstvy ananas
  • physalis




Vločky nasypeme do mixéru, prilijeme trochu horké vody, tak aby jsme vločky spařily. Prisypeme kakao, přidáme olej a med a rozmixujeme na jemnou kaši. Pak přidáme nejlépe zmrazeny nakrajeny banán a znovu rozmixujeme. Pokud nemame zmrzly banan jde to i z cersteho ale kase nebude ledova ale vlazna, v tom pripade doporucuji dat nachladit do ledničky. Kaši přendáme na talíř, ozdobime ananasem, bananem a physalisem :-) . Dobrou chuť.






Žádné komentáře:

Okomentovat